VRER - Virtuaaliravien Edistämisryhmä

Päivitykset

30/07/2016 Kokouspöytäkirja

VRER kokous 30.07.2016

Paikalla: Aksu, Essi, Henni, Hessi, MeeriN., reibili
Puheenjohtaja: Hessi
Sihteeri: Hessi
Alkoi 19.10 ja päättyi 20.40

Kokouksessa käsiteltiin muutoksia VRER:n alaisiin suurkilpailuihin sekä hyväksyttiin peitsareille uusia VRER:n alaisia suurkilpailuita. Suurkilpailumuutokset koskivat karsintojen lisäämistä tiettyihin suurkilpailuihin. Alla listattuna uudet muutokset kunkin suurkilpailun osalta ja muutokset astuvat voimaan 6.8.2016 eli HETI. Huomioitavaa on, että VRER:n päättäjäjäsenistö suosittelee, että suosituissa VRER:n alaisissa suurkilpailuissa ilmoitettavien hevosten määrä per omistaja rajoitettaisiin niin, että omistaja voi tuoda 1 hevosen + 1 varahevosen suurkilpailuun.

1.1. Virtuaalikriterium
- Kaksipäiväiset ravit: 1. päivänä karsinnat ja 2. päivänä finaalit (Kasvattajakruunun tyyliin).
- 3 karsintaa, joista finaaliin kustakin karsinnasta neljä parasta. Jos osallistujia on vähän, järjestetään 2 karsintaa (kts. seuraava kohta), jolloin finaaliin kustakin karsinnasta kuusi parasta.
- Jos osallistujia tulee 24 tai vähemmän, järjestetään vain kaksi karsintaa (yhdistetään karsintoja tarvittaessa, jolloin tietenkin yhdellä omistajalla voi juosta kaksi hevosta samassa karsinnassa)
- Karsintojen lähetystapa ja matka sama kuin finaalin (ryhmäajo 2600m).
- Suositellaan, että ravien järjestäjä rajoittaa ilmoitettavien hevosten lukumääräksi kunkin omistajan osalta 1 hevonen / karsinta. Huom. Tämä on VRER:n päättäjäjäsenistön suositus, mutta ei sääntö!

1.2. Virtuaaliderby
- Lisätään yksi karsinta lämminverisille ja suomenhevosille.
- Ravipäivien lukumäärä ei kuitenkaan lisäänny eikä näin ollen työmäärä: tämä uusi lisätty karsinta juostaan samana päivänä toisen karsinnan kanssa! Järjestäjä saa päättää, minä ravipäivänä tämä karsinta juostaan (1. tai 2. karsintakerralla)
- Näin ollen uudet karsintamäärät suomenhevosten osalta: 3 karsintaa, joista finaaliin kustakin karsinnasta neljä parasta.
- Näin ollen uudet karsintamäärät lämminveristen osalta: 3 karsintaa + Derby Selection. Kahdesta karsinnasta neljä parasta finaaliin, yhdestä karsinnasta kolme parasta finaaliin. Derby Selectionista voittaja finaaliin.
- Karsintojen lähetystapa ja matka samat kuin ennenkin (ryhmäajo 2600m).
- Suositellaan, että ravien järjestäjä rajoittaa ilmoitettavien hevosten lukumääräksi kunkin omistajan osalta 1 hevonen / karsinta + 1 varahevonen / karsinta (jäljelle jääneet paikat täytetään varahevosilla ilmoittautumisjärjestyksessä). Huom. Tämä on VRER:n päättäjäjäsenistön suositus, mutta ei sääntö!

1.3. Juvenile GP
- Kaksipäiväiset ravit: 1. päivänä karsinnat ja 2. päivänä finaalit.
- 2 karsintaa, joista finaaliin kustakin karsinnasta kuusi parasta.
- Karsintojen lähetystapa ja matka sama kuin finaalissa (ryhmäajo 1609m).

1.4. 5-vuotiaiden ja vanhempien kylmäveristen ja 4-vuotiaiden ja vanhempien lämminveristen suurkilpailut
- Money Maker Memorial: 3 karsintaa, joiden lähetystapa ryhmäajo ja matka 1600m.
- Mysterious Yankee Memorial: 3 karsintaa, joiden lähetystapa ryhmäajo ja matka 2100m.
- Viekser Muistoajo: 3 karsintaa, joiden lähetystapa ryhmäajo ja matka 1600m.
- N.I.N. Rattopoika Muistoajo: 3 karsintaa, joiden lähetystapa ryhmäajo ja matka 2100m.
- Virtuaalimestaruus: 3 karsintaa, joiden lähetystapa tasoitusajo ja matka 1600m (huom. finaalissa yhä matkana 2600m).
- Monté Prix de Virtuile: 3 karsintaa, joiden lähetystapa ryhmäajo ja matka 2100m.
- Lisäksi kaikkien suurkilpailuiden osalta suositellaan, että ravien järjestäjä rajoittaa ilmoitettavien hevosten lukumääräksi kunkin omistajan osalta 1 hevonen / suurkilpailu + 1 varahevonen / suurkilpailu (jäljelle jääneet paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä). Huom. Tämä on VRER:n päättäjäjäsenistön suositus, mutta ei sääntö!

1.5. Olympia-ajo
Olympia-ajon osalta suositellaan, että karsintojen järjestäjä rajoittaa ilmoitettavien hevosten lukumääräksi kunkin omistajan osalta 1 hevonen / karsinta + 1 varahevonen. Huom. Tämä on VRER:n päättäjäjäsenistön suositus, mutta ei sääntö!

2. Uusia VRER:n alaisia suurkilpailuita peitsareille
Uudet virallisia VRER:n alaiset suurkilpailut peitsareille ovat Breeders' Crown, Leeton Pace, Domination Race ja Keryston Pace. Tarkemmat tiedot uusista suurkilpailuista tulevat näkyviin VRER:n suurkilpailut-sivulle.

Nämä uudet muutokset pyritään saamaan mahdollisimman pian näkyville VRER:n sivuille.