VRER - Virtuaaliravien Edistämisryhmä

Päivitykset

Sivua päivitetty 28/08/2013
Kokouspöytäkirja tehty

VRER kokous 28.08.2013

Paikalla: Aksu, Essi, Hessi, LuciDa
Puheenjohtaja: Hessi
Sihteeri: Hessi
Alkoi ~18.00 ja päättyi ~21.20

1. Kasvattajanimet
Tammikuun kokouksessa keskusteltiin vanhojen ja tunnettujen kasvattajanimien keräämisestä VRER:n sivuille. Listan ei ole tarkoitus olla tyhjentävä lista, vaan sille kerätään hiemankin tunnetummat kasvattajanimet, jotta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin hevosia nimettäessä. Lista annettiin Hessin vastuulle, ja Hessi on koonnut listalle nimiä kesällä. Kokouksessa listaa käytiin läpi ja ehdotettiin listalle lisää kasvattajanimiä. Kunhan ehdotetut nimet lisätään listalle, kasvattajanimilista julkaistaan.

2. Väh. 5 lähtöä / ravit -sääntö
Sääntö hyväksyttiin, ja kokeilujakson jälkeen sääntö astuu virallisesti voimaan 1.10.2013.

3. Suurkilpailut
Aken ravitalli järjestää virtuaalimestaruuden ja -kriteriumin. Hannaa yritetään saada kiinni ja varmistaa, järjestääkö hän tänäkin vuonna montémestaruudet.

4. Ravikalenterin ja ponien vSE-listalle uusi vastaaja Tierran tilalle
Aksu suostui ottamaan ravikalenterin pitämisen hoitaakseen ja alkaa hoitamaan sitä, kunhan Tierralle on tästä ilmoitettu ja aksulle annettu tunnukset ravikalenterin sähköpostiin. Ponien vSE-lista jäi vielä Tierralle.

5. VRER:n myöntämän "suurkilpailurahan" nostaminen
Nykyään VRER:n alaisissa on mahdollista anoa suurempia summia VRER:n alaisettomia suurkilpailuita varten, ja suurin myönnettävä palkintosumma on kahdeksan tuhatta (8 000v€). Kokouksessa tätä summaa päädyttiin nostamaan viiteentoista tuhanteen (15 000v€) ja selventämään VRER:n sivuille tätä sääntöä, jotta ihmiset anoisivat tätä suurkilpailurahaa ja järjestäisivät omia suurkilpailuitaan VRER:n alaisissa raveissa.

6. Virtuaalisen Peitsariyhdistyksen (VPY) ja VRER:n yhteistyö
Yhteistyö hyväksyttiin kokouksessa. Peitsarien suurkilpailut Keryston Pace, Breeders' Crown, Denim Division Memorial ja Domination Race juostaan VRER:n alaisissa raveissa, mutta ne eivät saa VRER:n suurkilpailustatusta. Ykköspalkinnot näille vahvistettiin seuraavasti: Keryston Pace ja Breeders' Crown 15 000v€, Denim Division Memorial 10 000v€ ja Domination Race 8 000v€. Näiden lisäksi keskusteltiin eräästä uudesta peitsarien suurkilpailusta, josta VPY tiedottaa lähempänä ajankohtaa.

7. Arvonimien listaaminen
Kiertelyn kautta päädyttiin, että VRER alkaa sittenkin listamaan arvonimiä sivuilleen. Käytännössä tämä toimisi niin, että hevosen/ponin omistajat itse ilmoittavat arvonimelliset hevosensa/poninsa listalle eivätkä päättäjäjäsenet metsästä niitä tallien kätköistä. Aksu ryhtyy pitämään kylmäveristen ja lämminveristen arvonimilistaa, kun taas Hessi hoitaa peitsarien ja ponien listaamisen. Hessi tekee arvonimilistan sivun mahdollisimman pian.

8. Ravigaalaan uusia kategorioista
Vuoden 2013 ravigaalaan tulee uusia kategorioita. Nämä ovat vuoden siitosori (peitsari) ja vuoden siitostamma (peitsari). VRER:n sivujen lisäksi näiden kategorioiden voittajat listataan VPY:n sivuille.

Kokouksessa puhuttiin myös, minne VRER:n kokouksia siirryttäisiin pitämään. Skype osoittautui ailahtelevaksi ja vaikeutti temppuilullaan kokoustamista, minkä takia uusi kokoustila pitäisi löytää. Lisäksi koelähtöraveista puhuttiin lyhyesti, sillä joulukuun vuorolle tarvitaan järjestäjä. Tästä keskustellaan kuitenkin lisää päättäjäjäsenten mailissa lähempänä joulukuuta.

Hessi tulee olemaan opiskelujen takia tauolla loka-marraskuun, minkä aikana Hessi ei hoida VRER:n asioita. Loka-marraskuun aikana pyydetään ottamaan yhteyttä päättäjäjäseniin, jos on VRER:iä koskevaa asiaa.