Päivitykset

Sivua päivitetty 24/07/2011
Kokouspöytäkirja tehty

VRER kokous 23.07.2011

Paikalla: Hessi, Tierra, Icengard
Puheenjohtaja: Hessi
Sihteeri: Tierra
Alkoi ~19.00 ja päättyi ~20.10

1. vSE taulukot
Päätettiin tehdä virtuaaliset suomenennätystaulukot Hippoksen taulukoita mukaileviksi (Tierra tekee). Erona tulee olemaan, ettei VRER:n versiossa ole mainittuna rataa jossa ennätys juostu eikä kilpailupäivämäärä. Poneille laitetaan matkoiksi 1599 metriä ja alle, sekä 1600 metriä ja yli.

2. Pikkukuninkaallinen
Pikkukuninkaallisten sarjamäärityksiksi päätettiin "alle 2.25,0 aikaisille ja vähintään 30 starttia juosseille A-poneille" ja tämä tulee voimaan heti seuraavaan Pikkukuninkaallinen -lähtöön. Lähtö juostaan kuninkuusravien yhteydessä. Lähdön virallistamisesta keskustellaan vielä päättäjäjäsenten kesken myöhemmin.

3. Arvonimet
Ponien pistemäärä päätettiin nostaa 500 pisteeseen ja voittosumman vaatimusta laskettiin 4000 virtuaalieuroon. Kylmäverisien tilanteesta katsotaan paljonko kylmäverisiä on raveissa tällä hetkellä, tehdäänkö oma kategoria kylmäverisille ilman VRER suurkilpailusijoituspakkoa.

4. Hall of Fame
Päätettiin että Hall of Fameen ehdotettavilla tai valittavilla hevosilla ei ole mitään kriteereitä vaan kaikki katsotaan tapauskohtaisesti. Listalle pääsee hevonen tai poni joka on jäänyt ihmisten mieleen ja niittänyt mainetta. Ensimmäiset listalle pääsevät valitaan 31.8.2013 ja hevosia voi alkaa ilmoittamaan ehdolle. Siitosoreihin ja -tammoihin lasketaan myös peitsarit ja ponit.