Päivitykset

Sivua päivitetty 13/03/2012
Kokouspöytäkirja tehty

VRER kokous 13.03.2012

Paikalla: Hessi, Isla, Tierra & Lucida
Puheenjohtaja: Hessi
Sihteeri: Isla
Alkoi ~19.00 ja päättyi ~21.00

Kokouksessa paikalla neljä päättäjäjäsentä.

Kokouksen ensimmäinen aihealue oli vuoden 2011 ravigaalan komeetta, sekä raviteko. Asiasta oli käyty keskustelua jo aikaisemmin pjäsenten sähköpostissa. Näiden keskusteluiden pohjalta vuoden raviteoksi nostettiin VPY, sekä komeetaksi Desperado Ach.

Seuraavaksi aihealueeksi nousi Hessin tauko huhti-kesäkuun ajalla. Päätettiin että Lucida ottaa kalenterin hoitaakseen täksi ajaksi. Muista valvontahommista vastaa Isla. Hessin palattua tauolta hommat palaavat jälleen hänen harteilleen.

Isoimpana aihealueena oli vSE-taulukot. Aikaisemmin on jo päätetty että tammikuussa kehitelty järjestelmä on liian työläs yhdelle ihmiselle, joten päätettiin jakaa hommia rotukohtaisesti. Vastaavat näissä hommissa ovat seuraavat: Hessi - peitsarit ja kylmäveriset, Lucida - lämminveriset ja monté, Tierra - ponit. Taulukon koodauksesta vastaa Isla. Muutoksia tehtiin myös siihen että ikäkategorioista kerätään ainoastaan nopeimmat ajat tasoitus ja ryhmäajoista. Ainoastaan voittojuoksut otetaan huomioon. Jokaisen aihealueen vastaava on vastuussa tulosten päivittämisestä sivuille itse.

Kokouksen seuraava aihe oli Classic Pacen sarjamääritys. Peitsareiden taso virtuaalimaailmassa on noussut, joten nykyistä määritystä pidettiin liian helppona. Päätettiin muuttaa määritystä seuraavanlaiseksi: " vähintään 20 000ve tienanneille ja p.10,0 ja nopeammille. "

Viimeiseksi vielä yleistä jutustelua ajankohtaisista asioista. Sovittiin NDM-sarjakilpailu pidetään samanlaisena kuin viime vuonna ja sen järjestämisestä vastaa Isla. Lisäksi mietittiin VRERin domainin maksuja, jotka eivät toistaiseksi ole vielä ajankohtaisia.

Kokous päättyi noin klo. 21.00. Seuraava kokous pidetään luultavasti vasta kesällä.