NELJÄS KOKOUS 12.12.02

Paikalla: Laura, Heli ja Kata
Sihteeriä ei valittu.

1. asia: Keskusteltiin pohjoisruotsin hevosten sekä peitsareiden tuonnista suomalaiseen virtuaaliravimaailmaan. Peitsarit eivät äkkiseltään saaneet kovin innostunutta kannatusta (johtuen varmaan lähinnä mahdollisista koulutus- sekä kilpailuongelmista), mutta sitävastoin pohjoisruotsin hevoset saivat kannatusta ja niitä ollaan nyt kohtapuoliin hankkimassa.

2. asia: Tammojen jälkeläisarvostelu sai myös ilmaa alleen, vaikka mielessä kävi epäilys miten Hevosjalostusliitossa siihen suhtautudutaan. Kun kuitenkin otetaan huomioon että Hevosjalostusliiton mainostama laatuarvostelu peruttiin (vaikka syy ei varmasti ollut osallistujien puutteessa) eikä siellä ole järjestetty tammojen jälkeläisarvostelua toiveista huolimatta, voisi VRER arvostelun järjestää. Jaossa olisi siis palkintokirjaimet A-C ja tuomareiksi valittaisiin ehdottoman puolueettomat henkilöt, kuitenkaan mitään ehdotuksia ei tehty olisivatko henkilöt kokonaan VRERin ulkopuolelta, mahdollisesti jopa ratsuihmisiä.

3. asia: Ehdotus kutsuraveista rankinglistan nollauksen yhteydessä tuntui myös kiinnostavan. Kutsuraveille keksittäisiin joku iskevä nimi ja ne juostaisiin joidenkin toisten ravien yhteydessä omana lähtönään joka rodulle. Kilpailuun kutsuttaisiin sähköpostilla (sekä mahdollisesti laittamalla ilmoitus VRERin sivuille) jokaisen listan 12 kärkihevosta (jos ne juostaisiin ryhmäajona) ja voittajille olisi tietysti jaossa nippu rahaa ja lisää mainetta.

Mitään ehdottomia päätöksiä asioista ei tehty, kokous oli lähinnä vain ideariihi.

Kokous päättyi n. klo 22.30.