VRER KOKOUS 24.11.2008

Läsnä Icengard, Magnetie, Dereka, Jenni T., Sari, Welby, Jonsu
Sihteeri Dereka

Kerrankin oli kaikki ilmoittautuneet heti sovittuna aikana paikalla ja kokous aloitettiin suunnilleen sovittuna kellonaikana. Mukana oli päättäjäjäseniä ennätysmäärä, huimat 7 kappaletta! Aiheena tässä kokouksessa kahden uuden päättäjäjäsenen valinta ja Ravigaala 2008.

Valitsimme yksimielisesti toiseksi uudeksi päättäjäjäseneksi Hessi Van Roolfin (Kerystonin kartano). Pitkähkön pohtivan keskustelun jälkeen valitsimme toiseksi uudeksi päättäjäjäseneksi Hannan (Taikasumuntalli) – tervetuloa uusille päättäjäjäsenille!

Toisena kokouksen aiheena olikin sitten Ravigaala 2008, jonka kanssa meinaakin tulla hieman hoppu. Tätä vuotta olisi jäljellä reilu kuukausi ja siinä ajassa pitää valita sopivat ehdokkaat ja kirjoittaa jokaiselle ehdokkaalle esittelyteksti, millä valintaa perustellaan. Ensiksi otimme käsittelyyn kategoriat ja niihin liittyvät parannusehdotukset. Suurempia muutoksia kategorioihin ei tullut, mutta jatkossa lämminveristen ja kylmäveristen montépalkinnot jaetaan kummallekin erikseen eikä samassa sarjassa, kuten aikaisemmin on tehty. Ehdotettiin uudeksi kategoriaksi vuoden ravipersoonaa, jolla palkitaan aktiivinen virtuaaliraviharrastaja. Vuoden ravipersoonaksi saa äänestää omaa ehdokastaan, mutta perustelut ovat pakolliset. Äänimäärä on ensisijainen valintaperuste, mutta mikäli äänimääristä ei saada ratkaisua aikaan, perustelut ratkaisevat – sen takia perustelut ovat pakolliset!

Päätimme, että jokainen päättäjäjäsen etsii jokaiseen kategoriaan vähintään 3 ehdokasta pienten perustelujen kera, joista sitten valitsemme sopivan määrän varsinaisia kategorioiden ehdokkaita Ravigaalaan seuraavassa kokouksessa. Seuraavaan kokoukseen mennessä (hyvissä ajoin!) on alkukarsinnan ehdokkaat oltava katsottuna. Muutamilla päättäjäjäsenillä oli jo valmiiksi joitakin ehdokkaita, jotka Icengard keräsi talteen.


 

 Copyright © 2002-2009 Virtuaaliravien Edistämisryhmä