VRER-kokous 15.04.2010

Paikalla: Annika, Hessi, Kride, Magnetie ja Unicorn.
Puheenjohtajana oli Hessi ja sihteerinä Unicorn.
Kokous alkoi 16.25 ja päättyi noin 20.10.

Kokouksessa katsottiin enimmäkseen tulevaisuuteen ja suunniteltiin asioita eteenpäin. Aikataulukot ovat edelleen kesken. Päätettiin tehdä suositukset voittosummista hevosille tason mukaan ja sen tekeminen jaettiin päättäjäjäsenten kesken. Aikataulukot ja suositeltavat voittosummat pyritään saamaan valmiiksi kesäkuuhun mennessä.

Jalostusorilista päätettiin lopettaa, koska sillä ei ole enää samaa merkitystä eikä käyttötarvetta kuin ennen. Virtuaaliennätysten lista todettiin menetetyksi, mutta sen tulevaisuus ja mahdollinen uudelleen aloittaminen jätettiin vielä mietittäväksi.

Kestopuheenaihe eli rankingit pääsivät myös tämän kokouksen käsiteltäväksi. Rankingia päätettiin uudistaa, niin että jatkossa vuodesta 2010 alkaen pisteitä saa vain suhteutetusti totosijoista (1. sija 5p., 2. sija 3p. ja 3. sija 1p.). All-time-ranking siirrettiin Hessin vastuulle. Rankingfinaalit pidetään toukokuussa ja niihin saa jatkossa osallistua tarpeeksi rankingpisteitä kerännyt hevonen. Pistemäärä päätetään lähiviikkoina.

Käsiteltiin yksi suurkilpailuanomus ja hylättiin se. Suurkilpailuista puhuttiin enemmänkin. Virtuaalinen derby päätettiin pitää marraskuussa, vaikka siirrosta saatiin negatiivista palautetta. Käsiteltiin myös parin kisan voittosummaa, mutta jätettiin päätöksen tekeminen myöhemmäksi ajanpuutteen vuoksi.

Sari poistuu päättäjäjäsenistöstä ja uusi päättäjäjäsen laitetaan hakuun.

Seuraava päättäjäjäsenten kokous järjestettäneen kesäkuussa.


 

 Copyright © 2002-2009 Virtuaaliravien Edistämisryhmä