VRER KOKOUS 11.04.2007

Läsnä: Annika, Sari, Tikru, Jenni T., Jonsku ja Icengard
Sihteeri: ei valittu varsinaisesti, Icengard kirjoitti asiat ylös.

Kokous alkoi klo. 18.10 Aloitettiin julkistamalla jäsentallilistan pitäjän paikkaa hakeneet, joita oli tullut viime hetkellä hakenut mukaan laskettuna kolme hakemusta. Listan pitäjän paikasta keskusteltiin kokonaiset puoli tuntia ja lopulta yksimielisen äänestyksen voitti Fire’s Arabiansista tuttu Annika.

Toisena asiana otettiin kokouksen alkuperäinen järjestämissyy, suurkilpailut. Mietittiin onko uusille suurkilpailuille tarvetta/kiinnostusta. Ehdotettiin jonkinlaista kilpailua peitsareille ja kilpailu nähtiin myönteisenä asiana peitsareiden suosion lisäämisessä. Joku taisi todeta, että kilpailun myötä tulisi jokin tavoite/syy kasvattaa ja kilpailuttaa peitsareita :). Hyväksyttiin peitsareille suurkilpailu nimeltä Classic Pace. Lisää infoa kilpailusta löytyy suurkilpailut linkin takaa. Ensimmäiseksi järjestäjäksi valittiin Noble Pacer Stud.

Ehdotettiin myös ponimontémestaruutta, joka nähtiin myös vihreänä valona ponimontén lisääntymisen kannalta. Myös olympiaravit kävivät puheenaiheena.

Porukalla alkoi tässä vaiheessa olemaan jo kiirus lopettelemaan(mitä? Niin kauan kuin minä muistan, kokoukset ovat kestäneet iät ja ikuisuudet, eikä ikinä päättyneet näin lyhyeen), joten sovimme jokaisen miettivän kahta viimeiseksi ehdotettua suurkilpailua. Ajatukset purettaisiin sitten seuraavassa kokouksessa.

Seuraavaksi myönnettiin Calvaron Ravitallille oikeus järjestää virtuaaliset kuninkuusravit vuonna 2007 ja todettiin Kasvattajakruunun sekä St Silwer –kilpailujen pysyvän edelleen vakiojärjestäjillään. Tässä vaiheessa yksi jos toinenkin yritti alkaa varailemaan tulevia suurkilpailuja itselleen, vaan onneksi joukosta löytyi yksi jolla pysyi järki päässä ;). Niin ollen sovittiin että Jonsku ja Icengard julkaisevat tiedotteen vapaasta hakumahdollisuudesta tämän vuoden suurkilpailuihin, sekä sovittiin viimevuotisilla järjestäjillä olevan etuoikeus järjestää kilpailu tänäkin vuonna.

Kokouksen viimeisenä asiana piti käsitellä koelähtöjärjestelmää, mutta ihmisille tuli yllättäen pakollinen tarve lopetella, joten ”kotiläksynä” kaikille annettiin kolme kohtaa liittyen viimeiseen aiheeseen. Sovittiin alustavasti ja erittäin hätäisesti myös seuraavan kokouksen aika, se olisi näillä näkymin 25. tätä kuuta, samaan aikaan.

Kokous päättyi n. klo 19.40 ja jäin yksin ihmettelemään miten historiallisen nopesti se oli ohi. Milloinkahan viimeksi olisi näin ”paljon” asiaa käsitelty näin lyhyessä ajassa :D.