VRER-kokous 10.01.2010

Paikalla: Hanna, Hessi, Kride, Magnetie ja Unicorn.
Puheenjohtajana oli Hessi ja sihteerinä Unicorn.
Kokous alkoi 17.30 ja päättyi noin 21.00.

Kokouksen aluksi katsottiin aikataulukoiden tilannetta tarkemmin. Työ on vielä kesken, mutta hyvällä mallilla, joten aikataulukot julkaistaneen tänä keväänä. Aikataulukot tulevat siis hevosille ja poneille, montéhevosia ja peitsareita unohtamatta.

Ravigaala yritetään saada käyntiin mahdollisimman pian. Ehdokkaat on valittu lähes kaikkiin kategorioihin ja suurin työ on enää äänestyksen pystyttämisessä.

Suurkilpailujen ajankohtia muutettiin, niin että kilpailut jakautuvat nyt tasaisemmin pitkin vuotta. Poneille tulee uusia suurkilpailuja, mikäli niille saadaan pitäjät. Vuoden 2010 suurkilpailujen pitäjät vahvistettiin siltä osin kuin kokouksen aikana saatiin ihmisiä kiinni eli käytännössä päättäjäjäsenten pitämät suurkilpailut. Kaikille suurkilpailuille ei ole pitäjiä, mutta nyt aluksi tulevat hakuun vain Money Maker Memorialin ja Olympia-ajojen karsintojen sekä finaalin pitäjät. Money Maker Memorial pidetään tänä vuonna maaliskuussa ja Olympia-ajojen karsinnat käydään kevään aikana.

VRER:n sivujen päivittämistä katsottiin myös. Myyntivieraskirja poistettiin käytöstä, sillä myyntikanavana sen ovat korvanneet Ravilistan foorumi ja Hevostalli.net. Virtuaalisten ennätysten lista on nyt katkolla ja se otetaan uudelleen käyttöön aikataulukoiden julkaisun jälkeen. Orilistan kohtaloa mietittiin myös, mutta siitä käydään vielä keskustelua. Sivujen päivittämisen suhteen ei tehty suuria päätöksiä, mutta jos sivuilla on minkäänlaisia ristiriitaisuuksia tai epäselvyyksiä, niistä voi mainita Unicornille (blueunic@POISTAgmail.com). Seuraava rankingfinaali pidetään aikaisintaan maaliskuussa. Finaaliin pääsevien valinnasta keskustellaan vielä ja niistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä maaliskuuta. British Spotted Ponyjen kilpailuoikeudesta on kyselty päättäjäjäseniltä. Vaihtoehtoina oli avata A-kategoria myös tälle ponirodulle tai perustaa C-kategoria, joka olisi avoin myös shetlanninponeille. Päädyimme avaamaan A-kategorian alle 107,0cm korkeille poneille, sillä haluamme rohkaista ponien hankkimiseen. Jäämme kuitenkin seuraamaan tilannetta. Keskustelua käytiin myös suositusten tekemisestä voittosummien porrastamiseen tason mukaan. Päätöksiä asiasta ei tehty, eikä nykyisiin voittosummien rajoituksiin ole tulossa muutoksia.
 

 Copyright © 2002-2009 Virtuaaliravien Edistämisryhmä