VRER KOKOUS 06.11.2008

Läsnä Icengard, Magnetie, Dereka, Jenni T., Sari (ja Welby, joka heräsi oikeastaan vasta sitten kun kokous oli juuri päättynyt)
Sihteeri Dereka

Taas oli hieman hataralla pohjalla kokouksen muistaminen, mutta noin kello 17:20 päästiin aloittelemaan kokousta. Icengard olikin pistänyt kaikille päättäjäjäsenille esityslistan sähköpostitse, joten päästiin heti aloittamaan aiheena jo pitkään puhuttanut jäissä ollut / oleva ranking.

Ranking-asian ykkösaiheena oli lämminveristen ranking ja sen pitäjän valitseminen. Muilla osioilla kun on jo pitäjä valittuna. Pitäjäksi valitsimme yksimielisesti Unicornin (Ravitalli Vaski) ja rankingin varavastaavaksi valitsimme Tierran (Starberry) – Tierralta tiedustellaan vielä sähköpostitse, että käykö homma hänelle. Myös pientä ohjeistusta rankingin käyttöä koskien tuli, mutta siitä tulee rankingin toimihenkilöille tarkemmin sähköpostia, kunhan ohjeet saadaan kirjoitetuksi.
  Mistä rankinglistan kanssa aloitetaan ja miten jatketaan, milloin järjestetään rankingfinaaleja ym. Vanhat rankingpisteet siirretään suoraan All Time –rankingiin ja uudet listat aloitetaan elokuusta 2008. Sovimme, että rankingfinaalit tullaan järjestämään n. 5 kuukauden välein aina kuukauden 20. päivä ja seuraava rankingfinaali järjestetään helmikuussa 2009. Jokaisen rankingvastaavan on päivitettävä osionsa lista rankingfinaalikuukauden 1. päivään mennessä, jolloin päivitetyn version listasta on oltava netissä valmiina rankingfinaalia varten. Uudistunut ranking päätetty käynnistettäväksi 1.1.2009, johon mennessä jokaisen vastuuhenkilön tulee olla listannut rankingpisteet vähintään ajalta 1. elokuuta – 1. joulukuuta. 1.1.2009 rankinglistan toiminta on jälleen ajan tasalla ja toiminta jatkuu normaalisti siitä eteenpäin. Poikkeuksena All Time –lista, jonka deadline on 20.2. eli seuraavan rankingfinaalin ajankohta. Hevosten omistajilta toivotaan aktiivisuutta sen suhteen, että kuolleista hevosista ilmoitettaisiin listan ylläpitäjälle, jotta finaaleihin ei eksy sitten muumiohevosia.

Kasvattajakruunun päätimme jättää tältä vuodelta. Pääasiana on nyt saada rankinglistat takaisin toimintaan, joten panostamme täydellä teholla rankingiin. Kasvattajakruunu olisi myös ollut mahdoton järjestää tämän vuoden puolella, koska rankinglistojen on oltava ajan tasalla vasta 1.1., olisi kasvattajakruunu siirtynyt ensivuodelle.

Aikataulukot on myös puhuttanut ravikansaa. Niinpä yhtenä kokouksen aiheista oli aikataulukoiden päivittäminen ja ajan tasalle saattaminen. Päätimme tehdä aikataulukot keskimääräisten aikojen mukaan, mutta aikataulukko –sivulle tulee myös linkki Suomen ennätyksiin, jotta mahdollisesti epärealistisilta ennätyksiltä vältyttäisiin. Suomen ennätykset eivät ole ehdottomia takarajoja, vaan ohjeistusta ja suuntaa antavia. Sovimme, että sääntöjä aletaan noudattamaan entistä tarkemmin kutsuja lisättäessä – ehdottomia sääntöjä noudatettavaksi ovat: 2-vuotiaat lämminveriset ja 3-vuotiaat kylmäveriset juoksevat vain omissa ikälähdöissään JA korkeintaan 2500 metrin matkoilla.

Ravilaatuarvostelu päätettiin erottaa omaksi yksikökseen VRER:n alaisuudesta. VRER:n alaisuutta harkitaan, jos ravilaatuarvostelu alkaa toimia kunnolla ja toiminta vakautuu. VRER ei aloita omaa laatuarvostelua ravilaatuarvostelun tilalle.

Kahden epäaktiivisen päättäjäjäsenen tilalle päätimme hakea kahta uutta jäsentä. Hakemisesta tulee tarkemmat ohjeet VRER:n sivulle. Lisäksi päätimme, että Derekasta tulee varaylläpitäjä, joka astuu hetkellisesti Icengardin saappaisiin, mikäli Icengardilla ei ole mahdollisuuksia hoitaa ylläpitäjän tehtäviä.


 

 Copyright © 2002-2008 Virtuaaliravien Edistämisryhmä