VRER KOKOUS 02.05.2007

Läsnä: Annika, Tikru, Welby, Jenni T., Jonsku, Heli ja Icengard.
Sihteeri: Icengard passitettiin tekemään "raportti"

Kokous jouduttiin viikko sitten siirtämään tälle päivälle, kun viimeksi paikalle ei saapunut kovin montaa henkilöä. Nyt porukka oli paikalla ja kokous voitiin aloittaa 18.05.

Aloitimme ponimontémestaruudella, johon Jenni esitti oikein kelvollisen ehdotuksen. Puheeksi nousi myös aikarajan laittaminen, mutta päädyimme kokeilemaan tänä vuonna ilman sitä. Mikäli kilpailut menestyvät ja niihin tulee tarpeeksi osallistujia, voidaan aikarajan lisäämistä suunnitella sitten ensi vuodeksi. Mutta katsotaan ja viisastutaan ensin. Ponien montémestaruudet sai hoitaakseen Jenni T.

Seuraavaksi säädettiin taas suurkilpailujen 2007 järjestäjien parissa, eikä oikein päästy puusta pitkälle taaskaan. Paljoa ei tekemistä kuitenkaan loppujen lopuksi ole, sillä suurin osa viime vuotisista järjestäjistä on lupautunut järjestämään kilpailun tänäkin vuonna. Yhteen vapaaehtoiseen järjestäjään otettiin yhteyttä ja kysyttiin järjestyshalukkuutta Derbylle, sillä sitä ei kenelle tahansa luovuteta, sen verran suuritöinen ja luottamuksen arvoinen kilpailu kuitenkin on. Kun asiat selviää sen suhteen, loppu onkin sitten kuin karkkien jakamista :D.

Kenties ajankohtaisimpana aiheena otimme tarkkaan syyniin koelähtöravit, joita jokaisen piti miettiä "kotiläksynä" täksi kerraksi. Vaan aijaij, toivottavasti edes joku meistä on edes hiukan ahkerampi tekemään läksyjä koulun penkissä ;D. Joka tapauksessa hyväksyimme yhden ehdotetuista vaihtoehdoista ja päätimme että se astuu kokeiluluontoisesti voimaan heinäkuusta lähtien. Lyhyenä ensiesittelynä kerrottakoon, että koelähtöjä järjestetään heinäkuusta eteenpäin vain yhtenä päivänä kuukaudessa, mutta niin, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Koelähtöravien järjestäjinä vuorottelevat päättäjäjäsenet. Näin pyritään takaamaan se, että tulokset olisivat realistisia ja tulisivat ajallaan. Lisää informaatiota tulossa tämän kuun puoleenväliin mennessä.

Sitten haahuiltiin vähän pidemmällä tähtäimellä. Hyväksyttiin Olympia-ajon suunnitelma ja annettiin sille suurkilpailustatus. Kilpailu nojaa hyvin pitkälti IRL-kilpailuun ajankohtaa myöten, eli se järjestetään ensimmäisen kerran vasta maalis-huhtikuussa 2008. Taisi olla myös puhe, että sekä karsintoihin (3kpl) ja finaaliin haetaan yleisellä haulla järjestäjät loppuvuodesta. Tämän kuun puolella tulee kuitenkin lisää informaatiota vielä koko kilpailusta yleensäkin.

Muutama taisi jälleen kerran järkyttyä, kun huomattiin että kokous vietiin jälleen ennätysajassa läpi, nyt ei mennyt kuin vajaa 1½ tuntia kaiken tämän läpikäymiseen. Ihan kivojahan tälläiset nopeat kokoukset kuitenkin ovat, kun kaikki asiat saadaan joka tapauksessa käsiteltyä. Vaatii ainoastaan keskittymistä, sillä paljoa muuta ei kerkeä tekemään samalla mikäli aikoo pysyä mukana kokouksen tekstivirroissa ;).

Seuraavalle kokoukselle ei ihan lähiaikoina nähty tarvetta, menee luultavasti vasta kesän jälkeen, ellei tässä välissä tule jotain enemmän tai vähemmän kriittistä.