RAVIGAALA 2017: EHDOTA HEVOSIA/PONEJA MUKAAN RAVIGAALAAN!

Taas on se aika vuodesta, kun valitaan virtuaalisen ravimaailman parhaiten menestyneet. Ravigaala jatkaa samalla linjalla, joten ravikansa saa vaikuttaa palkittaviin. Jokaiseen kategoriaan on mahdollista ehdottaa niin montaa ehdokasta kuin haluaa. Kaikkiin kategorioihin ei ole kuitenkaan pakko ehdottaa omia ehdokkaita. Ehdottaa saa mitä tahansa hevosta/ponia, jopa muiden harrastajien hevosia/poneja (mikä on suotavaa).

Huomio! Tänä vuonna päättäjäjäsenet toivovat, että gaalaan ehdotettavien hevosten/ponien sivut ovat ajantasalla viimeistään 10.01.2017, koska on paljon helpompi suorittaa valintaa ehdokkaiden väliltä, kun sivut ovat ajantasalla! Eli kilpailevien kategorioissa toivotaan hevosten kilpailukalenterien olevan ajantasalla, kun taas puolestaan jalostuskategorioihin ilmoitettavien hevosten/ponien jälkeläislistalta toivotaan löytyvän linkit kaikkiin jälkeläisiin.

Muistathan laittaa ehdotuksesi perään ehdokkaan sivujen osoitteen! Myös perustelut, miksi juuri tämän ehdokkaan pitäisi päästä ravigaalaan, on plussaa ja helpottaa VRER:n päättäjäjäsenten työtä ehdokkaan valinnassa. Kun ravigaalaehdokkaat on valittu, järjestetään ravigaalaäänestys, jolloin eniten ääniä kussakin kategoriassa saanut voittaa kategoriansa.

Lisäksi nimimerkki ja sähköposti ovat pakolliset tiedot, muuten ehdotuksia ei hyväksytä. Mikäli ilmenee jotain kysyttävää gaalaan liittyen niin sähköpostitse pjasenet(a)gmail.com voi olla yhteyksissä päättäjäjäsenistöön. Tekstilaatikkoa saat suurennettua vetämällä hiirellä oikeasta alakulmasta.

Mikäli jokin kategoria jäi epäselväksi, voit tarkistaa mitä kyseisellä kategorialla tarkoitetaan täältä.

Aikaa ilmoittaa ehdokkaita mukaan on 28.2.2018 asti.

Nimi:

Sähköposti:


Vuoden ravivalmentaja:


Vuoden kasvattaja:


Vuoden ravitalli:Vuoden kilpaileva lämminveriori/ruuna:


Vuoden kilpaileva lämminveritamma:


Vuoden kilpaileva suomenhevosori/ruuna:


Vuoden kilpaileva suomenhevostamma:


Vuoden kilpaileva kylmäverinen:Vuoden lämminverinen montéhevonen:


Vuoden kylmäverinen montéhevonen:Vuoden lämminverinen siitosori:


Vuoden suomenhevosten siitosori:


Vuoden lämminverinen siitostamma:


Vuoden suomenhevosten siitostamma:Vuoden kilpaileva A-poni:


Vuoden kilpaileva B-poni:


Vuoden montéponi:


Vuoden jalostusponi:Vuoden kilpaileva peitsariori:


Vuoden kilpaileva peitsaritamma:


Vuoden siitosori (peitsari):


Vuoden siitostamma (peitsari):