Nordic Dream Meeting


Nordic Dream Meeting on saapunut virtuaaliseen Suomeen ja valmiina tekemään uusia legendoja! Kilpailusarja syntyi nostamaan virtuaalilämminverihevosten tasoa ja kutkuttamaan vatsanpohjia, tätä kovempitasoista ja vaikeammin voitettavaa kilpailua ei ole toista. Nordic Dream Meeting koostuu 18 kilpailusta, 3 erästä/portaasta, 3a eräsarjasta ja 12 reitistä. NDM ei ole vain useiden karsintojen kautta juostava suurkilpailu, vaan jokaisesta Nordic Dream Meetingiin kytkeytyneestä lähdöstä on tehty oma, upea kilpailunsa ja pelkästään yhdenkin sellaisen voittaminen on suuri kunnia! Tähän sivuun perehtyminen helpottanee kilpailusarjan ymmärtämistä.

Ennen kuin ilmoitat hevostasi mukaan kilpailuun tai järjestät kilpailusarjan lähtöjä, lue säännöt-sivu.

Voittaakseen pääkilpailun, on hevosen kavuttava kolmen portaan tai bonuserien kautta finaaliin. Alkuerissä hevosen on päästävä kuuden parhaan joukkoon selviytyäkseen eteenpäin. Alkueriä järjestetään neljä kappaletta, joissa kussakin juostaan kaksi NDM-karsintaa. Näin ollen osallistujilla on neljä mahdollisuutta päästä seuraavalle tasolle tässä haastavassa kilpailussa. Seuraava taso sisältää myöskin neljä karsintaa, joihin osallistujat valitaan edellisten karsintojen parhaista hevosista. Tämän tason kaikki karsinnat pidetään erillisissä raveissa. Kolmannelle tasolle päästään edelleen karsintojen mukaan, mutta tässä vaiheessa on myös jo karsiutuneiden hevosten mahdollista osallistua mukaan. Kolmannelta tasolta finaaliin nousee kahdeksan parasta hevosta ja loput neljä valitaan bonuseristä, joita järjestetään kaksi. Alla oleva kaavio havainnollistaa kilpailun kulkua. Jokainen väripallo on oma reittinsä finaaliin:


Kyseisessä kaaviossa näkyy kunkin osakilpailun reitti ja juostava matka. Kaikki NDM-lähdöt juostaan ryhmäajona mailin (1609 metrin) matkalla, minkä lisäksi voittosummat kasvavat kilpailun edetessä. Parhaimmat mahdollisuudet menestyä on niillä hevosilla, jotka ovat mukana alusta lähtien, mutta myös myöhemmin kilpailun edetessä on mahdollisuus päästä mukaan. Kaiken kaikkiaan finaaliin on mahdollisuus päästä kahdeksaa eri reittiä.

Alkukarsintojen nopeusrajat ovat kaikissa 13,9 ja nopeammille hevosille. Kilpailun edetessä aikarajat tiukentuvat, ja bonuseriin vaaditaan hevoselta jo vähintään alle 12,0 ennätys. Lisäksi kolmannen portaan avoimeen karsintaan Sprint Testiin ennätyksen on oltava alle 13,0. Ikäraja kilpailussa on 4-12-vuotiaille, joten kaikki lämminveriset ravihevoset ovat näiden ikä- ja aikarajojen puitteissa tervetulleita osallistumaan. Kilpailunjärjestäjällä on oikeus karsia hevonen, mikäli sillä on selkeästi epärealistinen ennätys. Tarkemmat aikamääreet löytyvät kilpailukutsut-sivulta.

Tiedotteet

28.04.2023: Vuoden NDM-osallistuminen auki.

© Virtuaaliravien edistämisryhmä / alkuperäiset tekstit Unicorn, tekstien muokkaus ja kaavio Hessi VR